Stănescu, Miloș, Dumitru și Asociații

Poziția pe care o ocupăm în topul firmelor de avocatură este pe deplin meritată și este susținută, pe de o parte, de modul în care de multe ori reușim să soluționăm pe cale amiabilă și în timp util diferendele și litigiile, și pe de altă parte, de calitatea profesională și umană a echipei noastre.

Echipa SMDA este formată din avocați cu o bogată experiență în domeniul juridic, dar și din avocati tineri, entuziaști și energici, cu toții având ca numitor comun educația solidă, pasiunea și standardele înalte de profesionalism. Această echipă remarcabilă este condusă de cei trei membri fondatori ai SMDA: Arin Octav Stănescu, Simona Miloș și Ștefan Dumitru.

 

Este membru fondator și partener la SMDA și are o bogată experiență în reprezentarea și asistarea clienților în domenii precum recuperarea de creanțe, insolvență, arbitraj și achiziții imobiliare. În acest din urmă domeniu s-a făcut cunoscut prin tranzacții precum proiectele Dâmbovița Center și Grand Arena Shopping Mall, care au reprezentat unele dintre cele mai importante tranzacții ale momentului. Aria sa de expertiză acoperă, de asemenea, și domeniul parteneriatului public-privat, fiind implicat în câteva proiecte majore de acest gen. Este autor al unor articole de specialitate și a participat în calitate de lector la mai multe conferințe în domeniul procedurii insolvenței. Membru în consiliu de administrare al SIF1 Banat-Crișana, Ștefan este membru al Baroului București, al International Bar Association și al UNPIR și face parte, deasemenea, din echipa de elaborare a noului Cod al insolvenței.