Stănescu, Miloș, Dumitru și Asociații

Suntem Stănescu, Miloș, Dumitru și Asociații sau, mai scurt, SMDA și suntem mândri că la doar 6 ani de la înființare suntem una dintre cele mai de success firme de avocatură de pe piața serviciilor de asistență juridică. Clienții noștri sunt reprezentați în fața instanțelor judecătorești și arbitrale, primesc asistență și servicii de consultanță juridică din partea unei echipe deosebite de avocați.

Având o excepțională pregătire profesională, o vastă experiență acumulată în timp, în numeroase domenii de drept, puternice valori și principii etice, avocații din echipa nostră sunt recunoscuți și apreciați pentru persuasiunea, talentul de negociere și entuziasmul lor.

Recunoaștere

Calitatea serviciilor pe care le oferim a fost recunoscută în cadrul Galelor Avocați de top organizate de Finmedia, unde am obținut anual Premiul pentru Excelență în Insolvență la edițiile din 2010, 2011, 2012 și 2013. Potrivit organizatorilor, am obținut acest premiu pentru performanțele obținute în activitatea de recuperare și valorificare eficientă a creanțelor în procedura insolvenței, pentru că nu ne-am rezumat la a reprezenta clienții în fața instanțelor, ci am acționat în calitate de consultanți, dar și pentru creativitatea și eficiența de care am dat dovadă în soluționarea unor dosare complexe pentru clienți. De asemenea, în 2010 am primit premiul “Insolvency Advisory Firm of the Year in Romania” oferit de Corporate INTL Global Awards.

Mai importantă însă și mai îmbucurătoare ca aceste premii este recunoașterea pe care o primim din partea clienților noștri care prețuiesc colaborarea cu noi.

"Apreciem în mod deosebit colaborarea cu Societatea de avocați SMDA. Standardele noastre înalte nu au fost niciodată o problemă. Entuziasmul și profesionalismul avocaților au însemnat garanția unui parteneriat solid." BRD

“Cunoașterea legilor și experiența sunt esențiale. În plus, în sfera serviciilor de consultanță, asistență și reprezentare juridică este necesar și talentul, darul de a găsi soluții clare, cât mai simple și deci eficiente, de a negocia în situații aparent imposibile. Noi am avut șansa de a lucra cu avocați înzestrați cu acest har, cei de la societatea SMDA.” PIRAEUS BANK ROMÂNIA